Frequently Asked Questions

Generelt

Ja, der vil være adgang til omklædningsrum med bad.
Ja, og for at være på den sikre side anbefaler vi mindst et 10m kabel. Netkabler kan købes under eventet.
Du må som udgangspunkt ikke sætte andet til end dit IT gear i moderat omfang. Du må gerne sætte 2 skærme op, så længe det ikke genere nogen.
Du kan finde vores kontakt informationer på Info siden eller finde os på vores Discord channel, hvor sidder det meste af døgnets 24 timer.
Ja, der er en dedikeret sove sal, hvor der skal være ro. Alt efter deltager antallet, har vi også en bygning ved siden af, stillet til rådlighed.

Billetter

Nej. Den eneste måde at købe billetter på er igennem vores billetportal, som kun modtager følgende kort betaling.
Nej. Indgang og mad billet kan sagtens købes seperat.
For at være helt sikker på i sidder sammen, skal i købe de antal billetter i skal bruge, på samme tid. Husk at i kan stadig købe mad billetten hver for sig.
Ja, du skal bruge din indgangs billet til at tilmelde dig de konkurrencer vi afholder under eventet. Så sørg for at have dem tilgængelig.
Nej, dette er ikke muligt. Når først billetten er købt, er den bundet til plads reservationen. Det forhindre dig dog ikke i at bytte plads med en anden person, efter aftale.

Turneringer

Du skal først oprette en bruger på vores hjemmeside, som bliver gjort tilgængelig kort før event start. Du skal bruge billet ID'et' fra din billet for at oprette din bruger. Den står i øverste højre hjørne af din billet. Efterfølgende har du adgang til at tilmelde dig turneringerne.
Typisk åbner vi for bruger oprettelse nogle dage før eventet, men hold øje med Discord/Facebook i ugen op til.
Vi forsøger at ligge turneringerne så i har mulighed for at deltage i dem alle. Derfor kan der også opstå forsinkelser, for at få alle med.
I kontrolpanelet, efter du har oprettet din bruger, har du under en given konkurrence mulighed for at oprette et hold og invitere andre brugere til at deltage på dit hold.
Husk, du kan kun inviterer folk der ikke allerede er på et hold